Autopaikat

Jos tarvitset autopaikan, ota yhteyttä Naantalin Vuokratalot Oy:n toimistoon. Autopaikkamaksut hoidat kätevästi vuokranmaksun yhteydessä.

Lämmitystolpan sähköä käytetään vain autojen moottorin lämmittämiseen. Muista sulkea autopistokkeen kansi ja huolehtia, ettei lapsille vaarallisia jatkojohtoja jää roikkumaan sähkötolpista. Huoltoyhtiöllä on velvollisuus ja oikeus poistaa tolppaan irralleen jätetty johto.

Sähkö/hybrid-autoa ei saa ladata tavallisesta sähkötolpasta. Asukkaalle kohdasta löydät tietoa sähköauton latauksesta. 

Vuokrattua autopaikkaa ei voi luovuttaa muille.

Ajoneuvojen pysäköinti on sallittu vain niille varatuilla ja merkityillä paikoilla. Autopaikoilla voi pitää ainoastaan liikenteessä olevia autoja. Tämä koskee myös vuokrattuja autopaikkoja. Autojen, jotka ovat pois liikennekäytöstä tai voidaan selvästi katsoa olevan ns. romuautoja, poiskuljettamisesta vastaa aina ajoneuvon haltija.

Käyttämättömät autot ja romuautot siirretään Naantalin Vuokratalot Oy:n toimesta pois ja siirtokulut laskutetaan auton omistajalta.

Myös kuorma-autojen ja asuntovaunujen sekä peräkärryjen pitäminen autopaikalla on kiellettyä.

Mikäli sinulla on kaksi autopaikkaa, joudut luopumaan toisesta paikasta, jos taloon muuttaa autopaikan tarvitsijoita.

Kun muutat pois huoneistosta, autopaikkasi käyttöoikeus loppuu samanaikaisesti.

Ajoneuvoilla ajo pihateille ja käytäville on kielletty välttämätöntä hälytys- ja huoltoajoa lukuun ottamatta.

Autoja ei saa pestä piha-alueella.

Vieraspaikat on tarkoitettu vain talossa vierailevien tilapäiseen pysäköintiin.

Avaimet

Asunnon vuokrasopimuksen alkaessa luovutetaan asuntoon kolme (3) kappaletta asunnon avaimia. Muista pitää avaimistasi huolta.

Pois muuttaessasi muista palauttaa kaikki kuittaamasi avaimet takaisin Naantalin Vuokratalot Oy:n toimistoon. Mahdolliset puuttuvat avaimet sekä lukkojen uudelleen sarjoittamisen laskutamme asukkaalta. Huom! Lukko sarjoitetaan aina uudelleen, vaikka olisitkin jo tilannut ja maksanut hävinneen avaimen tilalle uuden avaimen.

Digi-TV

Kaikissa kiinteistöissä on DNA:n kaapeli-TV. Huom. Rymättylän ja Velkuan kiinteistöissä on käytössä perinteinen antennijärjestelmä.

Heikko antennisignaali voi johtua useasta eri syystä; hetkellisestä häiriöstä lähettäjän teknisissä laitteissa, palvelun tarjoajan antennimaston väärästä paikasta, huonolaatuisesta vaimentavasta kaapelista, liittimien huonoista kontakteista, vääräntyyppisestä antennivahvistimesta tai vahvistimen puuttumisesta.