Asukasvalinnat perustuvat tarveharkintaan. Etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnon tarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pientuloisimmat hakijat. Asunnonhakijoiden luottotiedot tarkistetaan.

Asunnon saannin odotusaikaa emme pysty arvioimaan. Odotusajat riippuvat vapautuvien asuntojen sekä hakijoiden kulloisestakin määrästä. Kohdassa vapaat asunnot näet kulloinkin vapautumassa olevat/vapaat asunnot. Huom! vapaissa asunnoissa näkyviä kohteita on jo saatettu tarjota hakijoille. Kohde poistuu haettavista vasta, kun uusi vuokralainen on hyväksynyt asuntotarjouksen.

Käytä oheista sähköistä lomaketta ”täytä sähköinen hakemuslomake” hakiessasi vuokra-asuntoa. Saat vahvistuksen hakemuksen vastaanottamisesta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit myös noutaa lomakkeen toimistoltamme tai tulostaa paperiversion PDF- tai word-muodossa (alla).

Jotta hakemuksesi on voimassa, toimita tarvittavat liitteet viimeistään viikon kuluessa hakemuksen jättämisestä! Liiteohje löytyy tämän tekstin alaosasta. Liitteet voi toimittaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@nvt.fi, postitse (Naantalin Vuokratalot Oy, Käsityöläiskatu 4-6, 21100 Naantali) tai tuomalla toimistollemme. Toimistomme ollessa suljettu liitteet voi tiputtaa kirjekuoressa ovessa olevasta postiluukusta. Mikäli liitteitä ei toimiteta määräaikaan mennessä, hakemus poistetaan.

Täytä hakulomake huolellisesti. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia emme voi käsitellä. Laitathan täydellisen henkilötunnuksen ilman välilyöntejä tai pisteitä (esim. 121212-1234).

Asuntohakemuksesi on käsittelyssä ja mukana asukasvalinnoissa liitteiden toimittamisen jälkeen kolme kuukautta. Mikäli et ole tässä ajassa saanut asuntotarjousta, voit uusia hakemuksesi sähköpostitse tai puhelimitse. Asuntotarjous lähetetään kirjallisesti hakemuksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteen puuttuessa tarjous lähetetään postitse hakemuksessa ilmoitettuun postiosoitteeseen.

Kohteissamme ei ole yleistä näyttöä vaan näyttö järjestetään hakijalle, jolle asuntoa tarjotaan.

Älä lähetä uutta hakemusta mikäli olet uudistamassa hakemusta, se hidastaa käsittelyä. Mahdolliset muuttuneet tiedot, voit ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalvelu@nvt.fi tai puhelimitse.  Huomioimme ainoastaan viimeksi jättämäsi vuokra-asuntohakemuksen, joten hakemuksia voi olla voimassa vain yksi hakijaa tai hakijakuntaa kohden.
Asuntohakemuslomake  (PDF)  (DOC)
Liiteohje   (PDF)